Simone Welle

Simone elsker at tage billeder, hvilket man oplever med det samme på hendes blog. Hun har blogget længe om primært DIY og opskrifter, så selvfølgelig skulle hun være ugens blogger.

Hvad er det bedste ved at blogge?
Det bedste for mig ved at blogge, er at jeg har friheden til at skrive om lige det, der falder mig ind. Der er som regel ikke nogen deadline, der hænger en over hovedet, hvilket gør for mig, at det jeg skriver også kommer direkte fra hjertet. En anden god ting ved at blogge, er helt klart når jeg får en sød kommentar, eller en mail fra en af mine læsere – så ved jeg, at jeg gør et eller andet rigtigt.

Hvad kan man læse om på din blog?
På min blog kan man læse om alt og ingenting. Man kan læse om mit liv generelt og hvordan det er at være en stressende gymnasieelev, jeg kommer med tips og tricks til diverse ting og sager – det kan være alt fra DIYs, opskrifter og blot til, hvordan man læser bedst op til eksamen. Man kan også læse lidt om mine diverse rejseoplevelser.

Hvad har været din største success på bloggen?
Min største success på bloggen har helt sikkert været, at jeg har fået opbygget mig en blog, som jeg har valgt at investere i, ved at købe eget domæne – og så generelt bare dét, at min blog er blevet til noget, så firmaer kontakter mig, og vil lave samarbejder med mig. Dét giver mig altid et lille sus i maven, når jeg får en sponsorgave ind af døren, eller sender et indlæg til godkendelse.

Bliver du inspireret af andre bloggere?
Helt sikkert! Jeg læser utrolig mange blogs, og det er da svært at undgå ikke at blive inspireret, hvis de har lavet noget som man selv synes er fedt.

Hvad laver du til daglig, ud over at blogge?
Til dagligt studerer jeg IB – en engelsk gymnasial uddanelse, som også tager meget af min fritid med lektier og afleveringer. Derudover arbejder jeg en del for at holde økonomien kørende, samt er frivillig hos DFUNK. Så forsøger jeg også altid at have planer med mine veninder, det er altid vigtigt at holde venskaberne ved lige. Og så skal det vidst heller ikke være en hemmelighed, at der også kan snige sig et afsnit Netflix ind om aftenen, som en lille godte på en lang dag.

Hvordan bruger du helst en fredag aften?
Jeg bruger helst en fredag aften med en veninde (eller flere), hvor vi spiser lidt god mad, snakker – og evt. slutter aftenen af med en god film.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg ser mig selv med drømmejobbet, som er noget marketing og kommunikation (en uddannelse som jeg drømmer om at tage på universitetet). Derudover ser jeg mig selv arbejde mere på bloggen, og jeg har måske også fået bygget det videre til et par youtube videoer af mine rejser.

Drømmen er nok at bloggen var blevet så stor, at jeg kunne leve af den, og bruge min universitets udannelse imens til at markedsføre mig selv. Dog er der stadig lang vej, men hvis man ikke har et mål, har man heller ikke noget at arbejde efter.

Nævn 3 ting du vil tage med på en øde ø
Min pude, mit kamera og en god veninde.

Beskriv dig selv med 3 ord
Stædig, loyal og fokuseret.

Husk at følge med på simonewelle.dk hvor du kan se hendes billeder, opskrifter og DIY-tips eller følg hende på Instagram @SIMONEWELLENDORPH

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar