Nada Darwich

Nada Darwich har blogget længe og vi er altid glad for vores trofaste bloggere. Udover at hun har et mega sejt navn, så er hun også en skarp blogger, men sans for detaljer.

 

Hvad er det bedste ved at blogge?
Det bedste ved at blogge er, at man lære mange nye personligheder at kende. Mennesker fra evt samme branche som en selv, eller blot ens følgere. Man hjælper folk med deres private problemer. Man kommunikere med alle og man få prøvet sine grænser af. Feks har jeg altid været den generte piger tilbage i folkeskolen, men i dag står jeg med en succesful blog, hvor jeg b.la. har samarbejdet med store brands som Daniel Wellington, Sugar bears, JunkYard osv.

Hvad kan man læse om på din blog?
På min blog har jeg valgt både at blogge om fashion og livstil. Min blog adskiller sig fra andre bloggere. Jeg har valgt ikke at gøre min blog til en dagbog, som feks ved at skrive hvad jeg laver til hverdag osv. Min blog er en hjemmeside, hvor folk kan søg inspiration til tøj, rejser, billeder m.m.

Hvad er dit bedste blogging tip?
Mit bedsteblogging tip er at når du opretter en blog, skal du tænke meget over blog design, da det er det første folk ser på din blog. Tænk over hvad du vil nå med din blog, inden du opretter den. Husk altid god kvalitet, folk elsker at kigge på billeder med god kvalitet. Så jo bedre kvalitet du har, jo mere følgere lukker du ind på bloggen. Når du har oprettet din blog, så husk altid at promovere dig selv på alle dine socialemedier, da man på denne måde kommer til nå ud til flere mennesker. For at holde styr på din blog er det altid bedst, at planlægge indlæggene. Jeg planlægger tit min indlæg, da har jeg for travlt i hverdagen med skole, arbejde, træning osv. Jeg bruger appen “WordPress” til at planlægge min indlæg og den poster automatisk indlæggene med den dato, som du feks har valgt at udgive dem i. Redigering af billeder giver en bedre kvalitet, billederne bliver meget skaber og bedre. Jeg bruger app’s som VSCO, Aviary og ellers bruger jeg Instagram filters.

En anden lidt anderledes tip er, at man skal være ligeglad med hvad andre mennesker siger. Lige meget, hvor dårlig man er til at stave, hvis man drømmer om at blogge, så skal man kaste sig ud i det. Jeg husker dengang jeg selv startede min blog, jeg var meget nervøs og bange samtidlig. Bange for, hvordan verden og mine venner vil tage imod min blog. Om folk vil grine, skrive hate kommentar, beskeder osv. Tænkte meget over folks meninger dengang. Så hvis du sidder derhjemme og drømmer om at starte en blog, så gør det. Just do it. Jeg vil med glæde vejlede jer på den rette vej.

Bliver du inspireret af andre bloggere?
Jeg har ikke en favorit blog, men hvis jeg skulle vælge, så er det helt klart Nergin Mirsalehi. Hun er den bedste blogger jeg har set på nettet. Man finder alt mellem himmel og jord på hendes blog.

Hvad laver du til daglig, ud over at blogge?
Til dagligt går jeg i skole, arbejder ved siden af bloggen og træner.

Hvordan bruger du helst din weekend?
Jeg bruger mest min weekend til at slappe af. Se lidt Neflix og bare ligge under dynen. Ellers er jeg ude med mine venner og hygge.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år ser jeg mig selv, som en businesswoman. En gift kvinde der bor i Los Angels sammen med sin børn og mand. Og samarbejder med forskellige virksomheder rundt i verden.

Nævn 3 ting du vil tage med på en øde ø
Min mobil, min seng og mad.

Beskriv dig selv med 3 ord
Livsglad, hjælpsom og ærlig.

 

Du finder Nadas blog lige her

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar