Mathias Højbjerg

For første gang, har vi en mandlig blogger på som ‘Ugens blogger’. Den unge herre er 27-årige Mathias Højbjerg, som primært blogger om fashion, hvilket navnet (Fashion Guru) også hentyder til.

 

Hvad er det bedste ved at blogge?
Det er super fedt at have et medie, hvor man selv er i kontrol. Jeg kan skrive præcis hvad der falder mig ind, når det passer mig. Jeg elsker følelsen af at være en del af et fællesskab som blogger, der er ikke noget bedre end at være med til at inspirere andre og forhåbentlig bidrage til deres dag på en positiv måde. Samtidig bruger jeg jo bloggen til at skrive om min passion, så kan det ikke blive meget bedre

Hvad kan man læse om på din blog?
Min blog handler hovedsageligt om Mens fashion, grooming og lifestyle. Jeg har med vilje valgt de tre emner for at holde min blog så åben som mulig, så jeg ikke låser mig selv. Jeg ville ikke sidde en dag og tænke “jeg vil super gerne skrive om det her, men det kan jeg ikke fordi det ikke passer ind.” Men der er mange forskellige ting i gang på bloggen lige fra en Man Bun Journey til diverse reviews af grooming produkter.

Hvad har været din største succes med bloggen?
Det var et af de svære spørgsmål, så nu vil jeg gerne snyde lidt for der er faktisk to. Både mit samarbejde med Amaze Communication og Drywear har været en stor succes for bloggen men også for mig personligt. Samarbejdet Amaze Communication har resulteret i de fleste reviews på bloggen og da bloggen kun er godt et år gammel, har det været en meget overvældende oplevelse (på den gode måde). Samtidig startede mit samarbejde med Drywear på baggrund af et indlæg hvor jeg sammenlignede deres t-shirt med et andet mærke, som jeg aldrig havde regnet med at de ville se. Det førte til et review af deres t-shirts, som stadig trækker mange månedlige læsere til. Det er svært at vælge mellem de to.

Bliver du inspireret af andre bloggere?
Det er meget svært ikke at blive en inspireret af andre bloggere, med alle de sociale medier vi florerer på. Men jeg prøver som vidt muligt at holde at mit indhold originalt og ikke bare poste det samme som alle andre. Men det er jo det sjove ved at blogge at sætte sit eget præg på emner, men det er stort set umuligt ikke at ramme noget en anden har snakket om på et tidspunkt. Men så skriver man jo om det på sin egen måde, og det giver som regel et helt andet syn på emnet som tidligere måske ikke er tænkt over.

Hvad laver du til daglig, ud over at blogge?
Når jeg ikke skal finde på nye emner til bloggen, studerer jeg til Grafisk designteknolog på UCN. Jeg har altid været fascineret af design og grafik. Jeg elsker at arbejde med Photoshop og være kreativ. Jeg nyder jeg at bruge tid sammen med familien og venner, jeg er udover det meget glad for at spille PlayStation og se serier.

Hvordan bruger du helst en fredag aften?
Det kommer meget an på hvad jeg lige føler for. Jeg vil lige så gerne have en rigtig hyggelig aften med familien eller vennerne, som jeg vil flade ud på sofaen til en god film eller serie.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg har forhåbentlig et godt job og en dejlig familie. Jeg arbejder indenfor grafisk design, gerne ved et reklamebureau eller en grafisk virksomhed. Jeg regner med stadig at have min blog, til den tid er den noget mere etableret og det kunne være utroligt fantastisk hvis jeg kunne ende med at leve af min blog.

Nævn 3 ting du vil tage med på en øde ø
Computer, hængekøje og masser af vand.

Beskriv dig selv med 3 ord
Sjov, loyal og perfektionist.

Læs med på fashionguru.dk eller følg med på Mathias’ Instagram under samme navn @FASHIONGURU.DK

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar