Emilie Ildstein

Denne uges blogger, er 16-årige Emilie fra Vejle. Lær hende bedre at kende, og få hendes bedste blogging tips, der blandt andet har fået Emilie på toplisten flere gange.

 

Hvordan føles det at have ugens blog?
Det er en helt fantastisk følelse at have ugens blog, og klart et selvtillids boost! Det er så rart at vide, at det man har lagt så meget arbejde i bliver værdsat. Jeg kan faktisk ikke beskrive, hvor meget dette betyder for mig, da det beviser at min blog bevæger sig i den rigtige retning!

Hvad kan man læse om på din blog?
På min blog kan man læse personlige indlæg om mit liv, min fortid, mine fremtidsdrømme samt små glimt fra min hverdag. Udover dette kan man læse om tabubelagte emner, som jeg vælger at sætte til debat eksempelvis mobning, depression og det at ligge topløs på stranden. Bloggen indeholder også en masse indlæg om fashion og skønhed i form af outfits, makeup looks og skønhedsprodukter – noget jeg går rigtig meget op i, og som kendetegner mig.

Hvad er dit bedste blogging tip?
Mit bedste blogging tip, er klart at være sig selv! Det nytter ikke noget at forsøge, at kopiere en andens blog eller udstille sig selv, som en person man i virkeligheden ikke er. Ærlighed og troværdighed er alfa omega, og jeg lægger utrolig meget vægt på at mine læsere skal kunne føle troværdighed hos mig. Dine læsere vil for det meste kunne gennemskue om du er troværdig, og finder de dig utroværdig, mister du dem.

Bliver du inspireret af andre bloggere?
Jeg bliver helt bestemt inspireret af andre blogger! Det er vigtigt at huske, at vi bloggere ikke er konkurrenter men sparringspartnere. Jeg samarbejder selv med andre bloggere og det er skønt at vi kan inspirere hinanden.

Hvordan bruger du helst din weekend?
Jeg bruger helst min weekend i selskab med min skønne kæreste. Jeg foretrækker at slappe af i min weekend, og tilbringer derfor ofte tiden under dynen med en god film, islatte og snacks.
Har du opskriften på succes for dig og din blog?
Det er svært at komme med en specifik “opskrift” på succes, men jeg vil gøre mit bedste ved at følge mit hjerte og fortsætte med at være mig selv 100% – så må vi se hvor det fører hen.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år ser jeg mig selv som fuldtidsblogger og forhåbentlig med en strålende karriere! Om 10 år vil jeg være på vej mod de 27 år, og er sansynligvis blevet gift og mor til mit første lille barn. Måske bor jeg stadig i kære Danmark og måske udlever jeg The American Dream i skønne USA – men det vil tiden jo vise.

Nævn 3 ting du vil tage med på en øde ø
Min Macbook (til at blogge), et kamera og en kniv til overlevelse.

Beskriv dig selv med 3 ord
Udadvendt, stædig og retfærdig.

Vil du se mere til Emilie? Så finder du hendes blog på emilieildstein.dk – du kan også følge hende på Instagram under @EMILIEILDSTEIN

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar