Duygu Arikan

Aarhuspigen – Duygu Arikan, har siden 2015 blogget mode, film, oplevelser, mad, rejser m.m. og er inspireret af Nina Simons bog “The Participatory Museum”.

 

Hvad er det bedste ved at blogge?
For mig handler det meget om at kunne inspirere andre. Jeg vil gerne dele mine oplevelser, tips og tricks, så andre på den ene eller anden måde kan finde inspiration i det. Som blogger er man en inspirationskilde for andre, og det synes jeg er noget af det bedste ved at blogge. Derudover har det at skrive altid været en passion for mig, så at jeg har mit eget univers, hvor jeg kan skrive om lige det jeg vil, betyder rigtigt meget for mig.

Hvad kan man læse om på din blog?
Til at starte med var planen egentlig, at jeg kun ville blogge om mode og skønhed, men jeg fandt efterhånden ud af, at jeg ikke kan begrænse det til kun de to områder, fordi jeg har en stor interesse for kultur generelt, dvs. film/serier, mad, rejser, litteratur, koncerter og andre oplevelser bliver også inkluderet på min blog. Jeg skriver om alt det, der interesserer mig i mit daglige liv. Men min blog skiller sig også lidt ud ved at have et punkt, der hedder “The readers say”, hvor det er meningen at læsere af bloggen kan bidrage med noget til min blog, fx dele et af deres outfits og fortælle lidt om dem selv. Det var en succes i en periode, men så døde den lidt, så det kunne være superfedt, hvis den idé kunne komme til live igen.

Hvad har været din største succes på bloggen?
Når jeg har givet en læser noget at tænke over, eller hvis jeg har inspireret en læser med et indlæg, jeg har skrevet på min blog, så er det for mig en succes. Det er jo hele pointen med at have læsere.

Bliver du inspireret af andre bloggere?
Ja, det gør jeg bestemt. Jeg må sige, at jeg er lidt fascineret af bloggeren Stonemuse, men ellers vil jeg ikke sige, at jeg har nogle yndlings bloggere – alle bloggere kan noget specielt, og alle bloggere er med til at inspirere nogen, så den ene dag kan det være jeg er inspireret af den ene og den næste dag kan det være, jeg er inspireret af en helt anden type blogger.

Hvad laver du til daglig, ud over at blogge?
Jeg er en akademiker på jagt efter et fuldtidsjob. Det har været en hård jagt indtil videre, men der er jo ikke andet for end at blive ved med at kæmpe. Så jeg bruger en del tid på at skrive ansøgninger, og så er jeg indimellem i forskellige praktikker for at få mere erfaring inden for forskellige områder, fx online markedsføring.

Hvordan bruger du helst en fredag aften?
Det kommer meget an på mit humør. Jeg kan godt lide at se en film eller serie i sengen med slik og chokolade, men jeg kan også godt lide at hænge ud i fredagsbar med venner eller have en girls night out i byen med pigerne.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år er jeg 38 år, så der er jeg forhåbentlig godt i gang med min karriere (måske inden for mode- eller magasinbranchen?), og så håber jeg, at jeg har mand og børn til den tid.

Nævn 3 ting du vil tage med på en øde ø
Den er svær. Jeg er typen, der er enormt dårlig til at vælge og beslutte mig for noget, så forhåbentlig skal jeg aldrig på en øde ø, hvor jeg kun må tage tre ting med, haha. Men jeg siger: solcreme, bikini og en god, lang bog.

Beskriv dig selv med 3 ord
Loyal, rar og fællesskabssøgende.

Hvis du vil se lidt mere til Duygu, så husk at følge med på metowefashion.dk eller hendes Instagram under samme navn @METOWEFASHION.DK

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar