Danmarks bedste blognetværk.

Bloggers Point er startet af bloggere, og vi ved derfor hvad der er vigtigst. Vi sætter fokus på personlige blogs, hvor ingen er ens. Det skal være muligt at oprette en gratis blog, og gøre den til din egen. Derfor skabte vi Bloggers Point, som et bedre alternativ til de eksisterende netværk. Du opretter din egen blog på 10 sekunder, og så er du allerede i gang.

Vi giver dig de bedste muligheder, for at tilpasse din blog så den bliver din egen.

Bloggers Point er et ungt og dynamisk blognetværk, med hovedvægten lagt på kreativitet, personlighed og design. Der er tid til forandring, og tid til at skabe nye og bedre blogs. Det er hele idéen med Bloggers Point.

 

Det bliver stadig mere og mere populært at blogge, men intet blognetværk giver bloggerne de muligheder de fortjener. Alt for mange blogs ligner hinanden, og der er derfor ikke længere personlighed tilbage i deres blogs. Vi vil med Bloggers Point fokusere på bloggerne, og give dem de bedste muligheder for at tilpasse deres blogs, præcis som de har lyst. Det betyder, at du får mere frihed til at designe din blog som du har lyst og vi giver dig muligheden for at vælge mellem flere forskellige temaer, som du kan tilpasse ned til mindste detalje. Og hvis du får brug for hjælp, så sidder vores dygtige support altid klar til at hjælpe, både med flytning, opsætning, grafisk design og alt andet du kunne have brug for på din blog!

 

Det gør Bloggers Point til dit bedste valg, for din personlig blog.

Siden 2014 har vores mission været at tilbyde bedre blogs, med flere fordele og muligheder for at udvikle sig. Derfor er det med god grund, at vi kalder os Danmarks bedste blognetværk.