Blog som en Pro.

Reklamefri blog

Som det eneste blognetværk i Danmark, tilbyder Bloggers Point en helt reklamefri blog. Vi fjerner alle reklamerne på din blog, så du får en helt “ren”, mere stilet og moderne blog.

Detaljeret statistik

Vi giver dig en udvidet statistik, så du har mulighed for at se hvor i verden dine besøgende kommer fra, gå et helt år tilbage og se bloggens udvikling eller se hvilket af dine indlæg, der er det mest læste!

Tjen penge

Med vores samarbejde med Metapic, har du mulighed for at tjene penge på din blog! Ved at linke til produkter fra et hav shops, tjener du penge hver gang en læser på din blog, klikker på dine links.

Unikke designs

Du får adgang til i alt 6 temaer med hver deres unikke indstillinger og opsætning.

 

Gør din personlige blog til en magasin blog med vores brugerdefinerede skabeloner. Tilføj ekstra widgets til din blog eller tilføj en slider med udvalgte indlæg fra bloggen. Mulighederne er uendelige med et Pro-abonnement.

Din blog i fokus

Din blog bliver vist direkte på bloggerspoint.dk og på vores toplister.

 

Vores forside er designet med det mål at skabe opmærksomhed omkring alle blogs. Derfor er det ikke kun udvalgte bloggere som vises, men alle med et Pro abonnement. Vi viser de seneste indlæg, mest læste indlæg, anbefalede indlæg og mest læste blogs.

Et hav af skrifttyper

Med adgang til Google Fonts får du over 800 forskellige skrifttyper at vælge imellem, så din blog kan få sit eget unikke look.

Dine indlæg i bunden af blogs

Dine seneste indlæg vil blive vist i bunden af alle blogs i netværket. Dette gælder Standard, Pro og vores mest besøgte Elite blogs.

Benyt dit eget domæne

Hvis du har et domæne, så kan du uden problemer koble det til bloggen, så der ikke længere står .bloggerspoint.dk efter dit blognavn!

Elite ved 20.000 visninger

Med kun 20.000 visninger om måneden, kan du blive Elite blogger. Som Elite bliver du udvalgt blogger og får løn for at blogge.

KUN 39,-

om måneden